Щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти (Лист МОН № 1/9-141 від 04.03.20 року)
Порядок визнання та облік підвищення кваліфікації працівників (лист НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій обл., від « 16 » листопада 2020р. № 01-40/384)
У рамках Програми ЄС «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України»
(далі – Програма EU4Skills) за підтримки Міністерства освіти і науки
України Національною агенцією
освіти Фінляндії (EDUFI)
у консорціумі з Omnia Education
Partnerships (OEP) відкрився доступ до короткострокових онлайн-курсів для підтримки відбудови України. ПЕРЕЙТИ ЗА ПОКЛИКАННЯМ ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ
Перспективне планування курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2025 році
Підвищення кваліфікації педагогічних працівників ліцею в інформальній формі
Кулінарні Хаби. Навчання майстер-тренерів
З метою реалізації стратегії
реформування системи шкільного харчування, у межах ініціативи «Кулінарні Хаби.
Навчання майстер-тренерів» у липні-грудні 2024 року відбулося навчання педагогів, які стали майстер-тренерами освітніх Хабів та мають здійснювати навчання шкільних кухарів основам здорового харчування.
Проєкт реалізувався Громадською організацією «Cult Food» за підтримки швейцарсько-українського проєкту DECIDЕ. Майстрині ДПТНЗ "Славутський професійний ліцей" Шишова Т.О., Градкова С.Б.
успішно пройшли курс підвищення кваліфікації за напрямом "Впровадження
різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти",
захистили кваліфікацію майстер-тренерів освітніх Хабів.

Стажування з професії Кондитер (2023)
У період з 27 лютого по 3 березня викладачі та майстри в/н
ДПТНЗ "Славутський професійний ліцей" (Зубарець О.П., Жуковська Г.П.,
Градкова С.Б., Остапчук З.А.) успішно пройшли стажування на базі ДНЗ
"Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі"
на підтвердження 5 розряду з професії "Кондитер" (у дистанційному
режимі). Педагоги ознайомилися із сучасним виробничим обладнанням
(краскопультом, вакууматором, апаратом шокової заморозки, харчовим принтером). На заняттях практикували виготовлення сучасних кондитерських виробів (тістечко "ШУ", бенто-торти, торт "Аметис") із використанням новітніх оздоблювальних технік та барвників (кракелін, ажурні чіпси, велюр, шоколадна глазур, конфі, крем Патіс'єр, крем-чіз).
Міжнародне стажування!
У лютому
2020 року майстер виробничого навчання ДПТНЗ «Славутський професійний ліцей»
Свінціцький О.Б. успішно пройшов стажування та опанував компетентності
новітньої техніки зварювання автомобілів та віртуального навчання на базі
Вана-Вігаласької школи техніки та обслуговування
Немає коментарів:
Дописати коментар